Voorbereidingen - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van Rowan en Jeske - WaarBenJij.nu Voorbereidingen - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van Rowan en Jeske - WaarBenJij.nu

Voorbereidingen

Door: Jeske & Rowan

Blijf op de hoogte en volg Rowan en Jeske

16 Juni 2013 | Nederland, Tilburg

Nog ruim 2 weken voordat we vertrekken naar Zuid-Afrika.
Inentingen en vliegtickets zijn geregeld, wat een lange reis wordt het! We vertrekken 3 juli en komen 24 uur later pas aan op onze bestemming! Daar zullen we worden opgehaald door iemand van de organisatie, waarna we naar het vrijwilligershuis gebracht worden. Spannend! Wij hebben er in elk geval heel veel zin in.

Op deze manier willen we jullie graag op de hoogte houden van onze avonturen. Als jullie je aanmelden voor de mailinglijst krijgen jullie automatisch een e-mail als we een nieuw verslag hebben toegevoegd.

Wij gaan nog even verder met de laatste voorbereidingen, en dan rest ons alleen nog wachten tot we mogen vertrekken en koffers inpakken!

We houden jullie op de hoogte,

Rowan & Jeske

• 17 Juni 2013 - 09:47

Jacquéline:

Ik wil zeker op de hoogte worden gehouden!

jacq

• 17 Juni 2013 - 21:41

Henny En Theo:

Leuk om jullie te volgen. Vast heel spannend. Heel veel succes en geniet ervan.

• 02 Juli 2013 - 21:23

Papa Toine:

Hé lieverds,

nog één nachtje slapen en dan.... Ga jullie missen, veel plezier daar. X